2018Ondanks talrijke inspanningen hebben meer 13.000 arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars nog altijd hun rekeningnummer niet meegedeeld. Ze konden hierdoor hun volledig vakantiegeld 2018 (werkjaar 2017) niet ontvangen, hetgeen hen van pas kan komen in deze Coronaviruscrisis.

Daarom roept de RJV deze arbeiders op om hun rekeningnummer aan hun vakantiefonds door te geven voor 31 december 2020. Zo niet verliezen ze dit vakantiegeld waar ze voor gewerkt hebben.

Meer info

phishingFraudeurs profiteren van de COVID-19 crisis om te proberen de burgers op te lichten door hen te vragen persoonlijke informatie te geven om premies te ontvangen. Het gaat om pogingen tot fraude (phishing).

Meer te weten komen...

Logo CSAM itsmeU wenst het bedrag van uw vakantiegeld te weten te komen? De betalingsdatum? Het aantal vakantiedagen? Uw rekeningnummer invoeren of wijzigen? Ontdek alle voordelen van Mijn vakantierekening. Snel en eenvoudig!
Meer te weten komen...

FAQHeeft u een vraag over de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19? Raadpleeg de FAQ om snel een antwoord op uw vragen te vinden.

Het is mogelijk dat u enkele problemen ondervindt om u via itsme® aan te melden. Ons technisch team is momenteel op zoek naar een oplossing. In afwachting is het mogelijk om toegang te krijgen tot Mijn vakantierekening op uw smartphone met een beveiligingscode (via een mobiele app) of wel degelijk via itsme® door naar de Portaalsite van de sociale zekerheid te gaan... (meer info)

eIDAS: een nieuw identificatiemiddel voor het portaal

eIDASSinds 10 augustus 2020 kun je een identificatiemiddel van een ander EU-land gebruiken om je aan te melden bij de onlinediensten van de Belgische sociale zekerheid. 

Meer te weten komen...

[Covid-19] Heropening van de loketten vanaf 29/06/2020

Onze informatieloketten in Brussel zullen opnieuw toegankelijk zijn vanaf 29/06/2020. Om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen, vragen we u om bepaalde voorwaarden te respecteren:

  • Wanneer u langskomt, moet u uw handen ontsmetten met de hydroalcoholische gel die aan de ingang ter beschikking staat. Het is verplicht een mondmasker te dragen die neus en mond bedekt.
  • Eens u in onze lokalen bent, gelieve de social distancing na te leven en de pijlen op de grond te volgen.

Warmoesberg 48
1000 Brussel

maandag tot vrijdag
8 tot 16 uur

Om de andere vakantiefondsen te contacteren, raadpleeg de lijst in Contact > Contactgegevens van de vakantiefondsen.